Eerste keer op de fiets

Eindelijk de eerste waarmee dag in de Hoek. Zon en niet die echt te koude wind, en beetje maar.. Precies goed voor zo’n eerste dag. Mijn plan om die eerste echte lentedag naar Pele Surfshack te gaan dreigde even te mislukken door de brand die ze eergisteren hadden. Maar zo veerkrachtig als ze zijn hadden ze een koffie stand opgezet.

Een lokroep, op de fiets naar het strand? Voor een heerlijke cappuccino en bananenbrood? Ik ging ervoor. En het lukte prima! Wel even ter plekke het zadel afgesteld voor de terugweg waardoor het nog wat beter ging. Nog niet klaar voor een dagelijkse of lange fietstocht, maar opbouwen zeker.

En heerlijk hoor, weer met blote benen in het zand. Ik had best op sandalen kunnen gaan denk ik, maar het voelde nog een beetje fris toen ik ging. En ik wil eerst mijn teennagels lakken, hihi. Zo genoten van de eerste zon! En de cappuccino met bananenbrood waren ook heerlijk, een trofee voor mij eerste fietstocht!

Scroll naar boven