De dag dat Sarah een zwengel kreeg

Ik heb al een paar keer ‘misgegrepen’, toch nog iets van fantoompijn. Of eigenlijk meer een fantomatische verwarring. Het is er echt niet meer, hihi, en het misgrijpen lucht ook steeds weer even op, ook al kan ik de itch dan niet direct temmen. Ik schreef een maand of twee geleden een tekst over hoe het zou zijn als je tevreden bent met je lichaam, maar er toch iets veranderd. Het is een heel kort scifi verhaal! 

Sarah is een prachtige vrouw. Ze is blij en tevreden met haar lichaam. Ze heeft mooie borsten, een perfecte taille en lange slanke benen. Ze krijgt het respect dat ze verlangd van andere vrouwen en de nodige en soms overvloedige aandacht van het mannenvolk. Niet dat ze op die aandacht ingaat, die krijgt ze ook van haar heerlijke vriend.

Vanmorgen kreeg ze een raar bericht binnen via vid-transit. Op het scherm een heuse bureaucraat met een nerveuzige blik. Er was een technische vergissing gemaakt tijdens haar geboorte in 2193. Hij kon er niet verder op in gaan maar natuurlijk zou deze fout zo snel mogelijk hersteld worden. Er moest nog een maand bureaucratie overheen voordat de fysieke correctie op 23 september 2232 uitgevoerd zal worden.

Welke verandering? Ze is van slag. Niet dat ze zich enorm zorgen maakt, haar lichaam voelt zo perfect! Ze had wel eens gehoord van een vriendin dat ze na jaren toch een extra stoot oestrogeen extract kreeg en binnen een maand grotere borsten had. Zou het dat zijn? Ze was eigenlijk wel tevreden met haar lichaam. Misschien nog iets vollere heupen? Dat is het, natuurlijk! Dat zou ook veel mooier zijn.

24 September. Langzaam wordt ze wakker. Humeurig. Ze voelt het lichaamshaar van haar vriend op haar lichaam. Of nee. Ze schrikt op, direct wakker. Haar onderbuik is behaard! Alles voelt raar. Ze voelt een vreemde brok in haar keel. Bevend tast ze langzaam met haar handen langs haar lichaam. Haar borsten zijn niet meer. Haar huid voelt ruw aan en zit vol borsthaar. Ze daalt af, verder naar beneden. Trillend, beetje bij beetje, doodsbang voor wat ze aan zal treffen. Haar buik voelt ook behaard, niet zacht en sensueel. Trillend beweegt ze verder naar haar lies …

Scroll naar boven