A Story Of Unfolding Wings

Doneer op voordekunst!

A Story Of Unfolding Wings is een korte kunstfilm, een animatie samengesteld uit handgeweven frames, die de levensveranderende jaren viert die achter me liggen. Ik voel me als een vlinder die uit haar pop is komen kruipen en nu haar vleugels uitslaat! De animatie is ook een artistieke weergave van de vreugde en het belang van transitie, en een positieve shout-out als reactie op negatieve uitingen in de media en de politiek over transpersonen. Trans is liefde!

Schitterend als je wilt doneren, en spread the words! Ik zou het geweldig vinden om A Story Of Unfolding Wings mogelijk te maken!

Wat krijg je terug als je doneert?
Om de film te maken ga ik meters en meters stof weven in de kleurrijke patronen die ik graag weef. Nadat ik deze heb gefotografeerd om er een animatie van te maken, hergebruik ik de stof door kleine tot grote weefkunstwerken voor je te maken. Dus als je doneert krijg je er een kunstwerk voor terug.

Ik realiseerde me dat nu slechts een klein deel van de weefsels die ik maak op deze manier hergebruikt gaat worden, dus ik geef het dubbele aantal weefsels zoals uitgelegd in de tegenprestaties!

Dus bekijk mijn video op voordekunst! En als je dit project wilt steunen, doe dat dan door een van de tegenprestaties te selecteren.
Na afloop van de campagne stuur ik een kleine vragenlijst of je je naam bij de aftiteling wilt teruzien.

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

Bekijk mijn campagne voor A Story Of Unfolding Wings, en doneer!

Voorbeeld van één frame.
Grafische ontwerp van de het eerste weefsel, over de mist in het eerste deel van mijn leven. Inslag (de horizontale draden) varieert!

Scroll naar boven